Det er deilig å være norsk i Danmark… lalalalala

Spesielt når man får god mat servert, har med seg mann og barn som er fornøyde, snille foreldre og den skjønneste hunden i verden 🙂  Når man da på toppen får gå agility fem dager, tre løp om dagen så er jo lykken fullkommen…. eller??? Joda, for meg så kan jeg jo ikke si annet enn at dette var en super camping ferie. Spesielt må jeg jo få fremheve at vi på tirsdagen ble nr 2 og fikk cert i agility. Men det vist jeg ikke før på premieutdelingen på onsdag, de hadde nemlig gjort en tastefeil så den som var nr 2 på tirsdag hadde egentlig 10 feil. Kan vel si det sånn at når de ropte opp meg på onsdagen så skjønte jeg ingen ting, så ut som om jeg hadde detti ned fra himmelen ifølge de som så trynet mitt når det gikk opp for meg. Heldigvis var det fridag på torsdagen, for jeg hadde lovet at om jeg fikk  cert så skulle jeg drikke meg full på kvelden. Nå ble jeg vel ikke akkuat sørpe full, men 5 rusbrus er mer enn nok for en som vanligvis ikke drikker. Tror faktisk noen ble litt skuffa over at jeg ikke ble skikkelig «dritings», for makan til skåling er det lenge siden jeg har vært borti.

 To uker på camping i Danmark med familie og venner er over, jeg er tilbake på jobb og bare går å gleder meg til neste gang vi drar på tur…

Reklame

3 kommentar to “Det er deilig å være norsk i Danmark… lalalalala”

 1. Ida, Baccus & Heidi Says:

  Kari, jeg har sagt det før, og sier det igjen : Fantastisk ! Gratulerer masse med cert, supervelfortjent !!

 2. dogblogg Says:

  Skulle ønske at jeg også hadde vært der nede. Hørtes deilig ut å få maten servert, tror jeg holder meg rundt vogna deres heretter!!

  Gro

 3. Beate Says:

  Gratulerer igjen med mange gode resultater Kari 🙂 ! Og takk for masse hyggelig samvær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: