Åååååå, for en helg.

Helgen startet veldig rolig hjemme mens jeg ventet på Flatåsen. Hun dukket opp rett etter 1, og vi dro avgårde på tur rundt Burudvann. Fant vi en cach ville det være et pluss, men meningen var å ta den ca 2 timer lange turen rundt Burudvann før Kari skulle fikse data’n min. Veeel, det gikk som det måtte, hun hadde noen cacher vi kunne gå til så turen ble «litt» lenger enn planlagt. Der hvor cach nr 2 var så så vi hele Lommedalen, Oslofjorden, Sørkedalen (tror jeg) og Asker. Siden vi begge ikke liker å gå samme vegen tilbake så stolte vi på GPS dingsen til Kari og havnet ut i «villmarken». Vi fant litt stier her og der, noen var så vidt synlige andre var ikke synlige lenger. Etter å ha spurt 100 ganger om det var elge sti eller menneske sti, ga vi opp å lure og bare vandret i riktig rettning mot Burudvann. Når vi endelig hadde klatret nedover til vi fant vegen, så var det bare bratt steinrøys rett ned de siste 5-6 meterne. Da var det ikke noe annet valg enn å følge vegen bortover til vi fant en plass som ikke var fult så bratt. Det er sjeldent jeg er glad for å gå tur på vegen, men akkurat den siste halvtimen på grusveg var herlig.

Så var det over til søndagens begivenheter. Har fikk jeg en skikkelig pangstart når Kari Olsen ringte 9.30 og jeg som hadde lovet å møte henne i dumpa 9.15 for å hjelpe til med å lesse hindere inn i hengeren. Rykkinn hundeklubb og landslaget skulle ha en times agility oppvisning, men heldigvis hadde Kari fått nok hjelp så jeg bare møtte opp på Folkemuseet på Bygdøy. Etter litt diskusjon ble det til at jeg ble oppvisningens speaker og lot være å gå med Disco selv. Kort fortalt ble det en skikkelig bra oppvisning og jeg tror alle koste seg like mye som meg ( jeg fikk jo prate i en hel time ). 

Avsluttet dagen med noe jeg ikke har gjort på minst 8 år. En venninde har kjøpt seg hest, og har en vi kunne låne, så vi var på 2 timers ridetur i skogen. Det blir nok flere turer på hest utover, det har jeg virkelig savnet. Men det er vel unødvendig  fortelle at jeg er støl over alt nå…..

Reklame

3 kommentar to “Åååååå, for en helg.”

  1. Ida, Baccus & Heidi Says:

    Høres jo ut som en fortreffelig helg 🙂

  2. Kari O Says:

    Tusen takk for at du stilte som speaker! Du reddet virkelig hele oppvisningen!!!

  3. Beate Says:

    Skjønner at det var litt av en helg – skikkelig begivenhetsrik 😀 Fikk sett oppvisningen, men mange har skryt av deg som speaker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: